DAAROM KIES JE VOOR ONS


Je wil een nieuwe badkamer?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij houden van badkamers.

Wij vinden dat badkamers de belangrijkste ruimte in een huis zijn. De badkamer is de enige plek waar je écht kan ontspannen, waar iedereen je even met rust laat en je alleen kan zijn met je gedachten. De badkamer is de ideale plek om te herbronnen en de alledaagse stress en zorgen van je af te schudden. Om inspiratie op te doen. Wie voelt zich niet herboren na een heerlijk lang bad of een ontspannende douche?

Om al die redenen zijn wij gepassioneerd door badkamers. In ons eigen huis hebben we met de grootste zorg van onze badkamer een oase van rust gemaakt, die tegelijkertijd praktisch ingericht is voor alledaagse gebruik. Een badkamer waarin je echt kan leven. En wij vinden dat iedereen zo’n badkamer verdient. Jij dus ook.


Daarom kies je voor ons | H&S Badkamers

De luxe en ontspanning van een badkamer zoals in een hotel of spa, maar dan gewoon bij jou thuis, aangepast aan jouw situatie?


Een badkamer waarin je echt kan genieten én leven?

Het kan.

Die droom maken wij waar.


Het verhaal van H&S Badkamers

Het verhaal van H&S


H&S Service uit Houthalen-Helchteren is al jaren een bekend specialist in badkamers, verwarming en duurzame energie in Limburg. In 2017 verkocht eigenaar Marc Janssen zijn business aan Gert Bellemans en Karel van Dommelen. Dit duo runde Beva, projectontwikkelaar en expert op het vlak van investeringsvastgoed in Limburg. De laatste jaren deden ze voor de werken op het vlak van sanitair, verwarming en ventilatie steeds beroep op H&S Service. Het was voor Karel en Gert enorm belangrijk dat kopers van een huis of appartement hun badkamer steeds naar eigen smaak en budget konden laten afwerken door H&S. En de reacties waren steeds unaniem positief.

Die aangename samenwerking mondde uiteindelijk uit in een overname van H&S.

Momenteel is H&S een klein, open en gedreven bedrijf met ervaren ondernemers Gert Bellemans en Karel van Dommelen aan het stuur én oud-eigenaar Marc Janssen als onmisbare ploegbaas, hoofdtechnieker en allround probleemoplosser. Samen leidden ze het H&S-team van experts en vakmannen om badkamers te bouwen waar klanten zich thuis voelen. En waar het hele H&S team trots op is.

Bij grotere projecten wordt het H&S team geadviseerd en desgevallend bijgestaan door de gerenommeerdee interieurarchitecte Heide De Bie van het Leuvense bureau Starbrook Airlines.


“Ik heb onlangs zelf mijn badkamer verbouwd en weet hoeveel keuzestress hiermee gepaard gaat. Als ik naar toonzalen ging was er vaak zoveel keuze dat ik uiteindelijk niet kon beslissen. Wij bij H&S pakken het anders aan: onze interieuradviseur zit samen met de klanten om op zoek te gaan naar hún droombadkamer, naar hún smaak en stijl. Eens die keuzes gemaakt zijn, moeten klanten zich nergens meer zorgen over maken, want H&S neemt al het werk uit handen.”Gert Bellemans

Gert Bellemans | H&S Badkamers

Gert Bellemans

Zaakvoerder
Karel Van Dommelen | H&S Badkamers

Karel Van Dommelen

Zaakvoerder

“Het is mijn persoonlijke missie klanten te helpen hun ultieme badkamer te ontdekken en te realiseren. Vaak weten mensen niet waar te beginnen. Met ons professioneel interieuradvies en jarenlange ervaring in projectontwikkeling en het bouwen van huizen begeleiden we klanten stap voor stap naar de mooiste badkamer die er voor hen te realiseren is.”Karel Van Dommelen
“Ik heb in mijn carrière al honderden badkamerprojecten gerealiseerd. En nog steeds kriebelt het als we een nieuw project aanvangen: met het ontwerp van de klant in handen gaan we aan de slag om hun droombadkamer zo snel mogelijk te realiseren. Het moment dat de klant eindelijk kan genieten van een nieuwe badkamer is altijd een hoogdag voor mij.”Marc Janssen

Marc Janssen | H&S Badkamers

Marc Janssen

Projectleider