Maak het meeste van jouw zwembad


Ben je het ook met ons eens dat een zwembad een fantastische investering is?

Je hebt ongetwijfeld al uren plezier beleefd aan je zwembad: ontspannen op je ligstoel met een boekje, sportief baantjes trekken of spelen met de kinderen die de hele dag in het water zitten.

Wist je dat je nog meer van jouw zwembad zou kunnen maken?
Wist je dat je de momenten aan het zwembad zou kunnen verlengen tot in de late uurtjes?
Wist je dat jouw zwembad jou een instant vakantiegevoel zou kunnen geven?

Maak van jouw tuin een ware vakantieplek met een poolhouse naast je zwembad. Een poolhouse is functioneel, tijdloos en duurzaam. Het is een geweldige aanvulling op jouw zwembad én woning. De woonkamer en keuken breiden zich uit naar de tuin waar je een luxe ruimte hebt om vrienden te vermaken of om te ontspannen.Klanten aan het woord


"Omdat het zwembad steeds meer een ontmoetingsplek werd voor familie en vrienden, wilde ik er een plek van maken waar je samen kan genieten, eten, feesten en ontspannen. Ik zocht contact met H&S Poolhouses en vond in hen een uitstekende sparringpartner om tot het juiste poolhouse te komen. Ze zochten naar de doelen die ik had met zo’n poolhouse en stelden vervolgens een ontwerp voor dat precies paste bij mijn idee. De bouw van het poolhouse verliep vlot en sinds een tijdje kan ik met fierheid mijn vrienden en kennissen uitnodigen voor zwembadparty’s."

-- Dirk

Poolhouses: je tweede thuis, in de tuin


Een poolhouse is zoveel meer dan een ruimte om faciliteiten te huisvesten, zoals een kleedkamer, een douche en pompkamers voor een buitenzwembad. Oorspronkelijk waren het inderdaad bijgebouwtjes waarin de techniek van het zwembad was weggewerkt en waar eventueel een kleedkamer en in zeldzame gevallen een toilet was voorzien. Tegenwoordig zijn poolhouses kleine woningen met alle nodige voorzieningen om op een volwaardige manier buiten te leven met de familie en de vrienden. Poolhouses voorzien in de trend van outdoor living, de drang om steeds meer buiten te wonen, om de leefruimte door te trekken tot aan het zwembad.


H&S Service - poolhouse op maat gemaakt
H&S Service - poolhouses om in te dromen

Poolhouses: eindeloze mogelijkheden


Je kan je eigen poolhouse inrichten zoals je wil. H&S Poolhouses voorziet in alle soorten poolhouses op maat van de klant. Poolhouses zijn heel uiteenlopend wat betreft de inrichting. Een overdekt terras is zeker een must. Een kleedkamer en een toilet zijn onontbeerlijk. Meestal maken klanten de keuze in functie van de noden van hun bestaande woning. Poolhouses zorgen ervoor dat het onderscheid tussen binnen en buiten steeds kleiner wordt. Het kan als poolhouse bij het zwembad, met douche, spa of sauna en met een zit- en ontspanningsruimte. Of het wordt een soort tweede woning, een vakantiehuis in eigen tuin, met ruimte om te eten, te zitten en bezoek te ontvangen, soms zelfs met een gastenverblijf of een eigen territorium voor opgroeiende kinderen. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kan van jouw poolhouse ook een buitenkantoor of een hobbyatelier maken, waar je in een aangename omgeving en in alle rust kan werken. Heerlijk, toch?


Klanten aan het woord


"Omdat de kinderen constant in en uit liepen als ze met hun vriendjes aan het zwemmen waren, zocht ik een oplossing in de vorm van een poolhouse. Bij H&S Poolhouses vond ik een oplossing die betaalbaar én praktisch was. Sindsdien genieten mijn kinderen nog meer van het zwembad en toeven we zelf ook steeds vaker buiten om te genieten van onze tuin, ons zwembad en ons poolhouse natuurlijk."

-- Christel

Poolhouses op jouw maat


Hoe zou jij je ideale poolhouse inrichten? We overleggen het met jou en ontwerpen jouw droompoolhouse waar je met fierheid je vrienden kan uitnodigen voor een zwempartij, een barbecue tot zelfs een avondlijk tuinfeest. De grootte kan variëren. Een poolhouse van 40 à 50 m² is al mooi. Het kan echter ook groter afhankelijk van de noden van de klant. Constructies van 100 m² en nog meer zijn perfect mogelijk. Het ligt eraan hoe ver je het outdoor living wil doortrekken.
Zorg er wel voor dat je op de gemeente nagaat in hoeverre je een poolhouse mág zetten en of je er een bouwvergunning voor nodig hebt.


H&S Service - poolhouses op jouw maat

Waarom voor H&S Poolhouses kiezen?


 
  • Inrichting op maat

  • Team met vakmanschap

  • Persoonlijke aanpak

  • Eigen productie

  • Experts in verwarming en sanitair

  • Realisaties van A tot Z

  • Hoogwaardige kwaliteit


 

Wil je werk maken van jouw poolhouse?


Wil je graag gratis professioneel advies over de mogelijkheden?
Wij komen graag bij je langs!


Maak een afspraak